На Козятинщині водій «Славути» не пропустив позашляховик, через що разом з двома супутниками опинився у лікарні

Новини Вінниці / На Козятинщині водій «Славути» не пропустив позашляховик, через що разом з двома супутниками опинився у лікарні

Ця прикра пригода сталася учора у селі Махнівка Козятинського району. 52-річний водій автомобіля «ЗАЗ Славута», який є мешканцем Київщини, чомусь не пропустив позашляховик Toyota Land Cruiser, який їхав по головній дорозі.

Ця прикра пригода сталася учора у селі Махнівка Козятинського району. 52-річний водій автомобіля «ЗАЗ Славута», який є мешканцем Київщини, чомусь не пропустив позашляховик Toyota Land Cruiser, який їхав по головній дорозі. Через це автівки зіткнулися. На щастя, ніхто не загинув, однак водій «Славути» та двоє його супутників потрапили у травматологію. Кермувальник же позашляховика, 38-річний мешканець Дніпра, залишився без ушкоджень.

Винуватцю ДТП загрожує покарання – до 3-х років обмеження волі та позбавлення водійських прав.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, це ДТП сталося на перехресті доріг Могилів-Подільський – Виступовичі та Кременець – Біла Церква. Кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).


 

Юрій Ярмощук

4 серпня, 2018