На Калинівщині у лобову зіткнулися Kia Cerato та Peugeot Partner, в останньому їхали двоє дітей

Новини Вінниці / На Калинівщині у лобову зіткнулися Kia Cerato та Peugeot Partner, в останньому їхали двоє дітей

Сьогодні о пів на восьму ранку на Калинівщині у лобову зіткнулися Kia Cerato та Peugeot Partner. Сталося це у селі Корделівка. Постраждали п’ятеро людей.

Сьогодні о пів на восьму ранку на Калинівщині у лобову зіткнулися Kia Cerato та Peugeot Partner. Сталося це у селі Корделівка. Постраждали п’ятеро людей, зокрема - дівчинка віком 9 років та шестимісячне немовля.

На місці зіткнення прибули експерти та слідчі. За попередньою версією, ніби Kia Cerato, яким керував 65-річний киянин, виїхав на зустрічну смугу, де за мить й сталася аварія. У Peugeot знаходилися: 38-річна жінка-водій, двоє дітей та 22-річна жителька Козятина. Усі вони у лікарні. Їх життю загрози немає. 
Отримав травми й водій Kia Cerato, а його супутник – не постраждав.

Винуватцю ДТП, у якій постраждало п’ятеро людей, загрожує до 3-х років обмеження волі й позбавлення водійських прав. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Як повідомляв NaПарижі, минулого тижня у нашій області у лобову зіткнулися два легковика, в одному з яких їхали діти.
 

Юрій Ярмощук

14 серпня, 2018