На фінал конкурсу «Місіс Вінниця 2018» мають приїхати Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Новини Вінниці / На фінал конкурсу «Місіс Вінниця 2018» мають приїхати Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Незабаром у Вінниці відбудеться фінал конкурсу «Місіс Вінниця 2018». За це почесне звання змагатимуться 15 чарівних вінничанок, яких було обрано з понад 200 заміжніх жінок віком від 27 до 40 років, які подали заявки на участь у цьому конкурсі. Як зазначають організатори, це буде масштабне свято жіночності.

Незабаром у Вінниці відбудеться фінал конкурсу «Місіс Вінниця 2018». За це почесне звання змагатимуться 15 чарівних вінничанок, яких було обрано з понад 200 заміжніх жінок віком від 27 до 40 років, які подали заявки на участь у цьому конкурсі.

Як зазначають організатори, це буде масштабне свято жіночності. Пройде воно 20 травня у музично-драматичному театрі ім. М. Садовського. Переможниць чекають корони, туристичні поїздки, круїзні подорожі, ювелірні прикраси тощо. До речі, цінні подарунки розігруватимуться й серед глядачів.

На фінал конкурсу мають приїхати Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко, а також відомі в нашій країні знавці моди й стилю.
Утім, мета конкурсу «Місіс Вінниця 2018» не лише у тому, щоб обрати найчарівнішу, успішну заміжню вінничанку. Цей проект є доброчинним: під час фіналу збиратимуть кошти, за які придбають автомобіль швидкої допомоги для військових, що воюють на Сході України.

Володарка титулу «Місіс Вінниця 2018» представлятиме наше місто на конкурсі «Місіс Україна».

 
 

Юрій Ярмощук

9 травня, 2018