На два місяці під варту взяли чоловіка, якого підозрюють у вбивстві підприємця з Шаргогодського району

Новини Вінниці / На два місяці під варту взяли чоловіка, якого підозрюють у вбивстві підприємця з Шаргогодського району

Сьогодні, 19 березня, Вінницький міський суд обрам міру запобіжного заходу другом зловмиснику, яких правоохоронці підозрюють у нападі на родину підприємця із Шаргородського району, та вбивстві 34-річного чоловіка. Так, 23-х річний нападник, який попередньо зробив смертельні постріли, проведе два місяці під вартою, без права внесення застави.

Сьогодні, 19 березня, Вінницький міський суд обрам міру запобіжного заходу другому зловмиснику, яких правоохоронці підозрюють у нападі на родину підприємця із Шаргородського району, та вбивстві 34-річного чоловіка. Так, 23-річний нападник, який попередньо зробив смертельні постріли, проведе два місяці під вартою, без права внесення застави.

Вчора, 18 березня, Вінницький міський суд відправив на період досудового розслідування під варту, без альтернативи внесення застави, 31-річного чоловіка, який разом з двома спільниками у селі Хоменки Шаргородського району вчинили спочатку розбійний напад, а згодом і застрелили 34-річного місцевого жителя.

Наразі поліцією розшукується третій зловмисник - Варивода Степан Михайлович 21.07.1989 р.н.

«Хто володіє інформацією про цю особу, прохання повідомити в поліцію за номером (098)5996354 або 102», - повідомили у відділі комунікації поліції області.

Новини Вінниці / На два місяці під варту взяли чоловіка, якого підозрюють у вбивстві підприємця з Шаргогодського районуНовини Вінниці / На два місяці під варту взяли чоловіка, якого підозрюють у вбивстві підприємця з Шаргогодського району
Саша Григоровська

19 березня, 2019