На будівництво та ремонт доріг Вінниччина отримає понад 600 мільйонів гривень держсубвенції

Новини Вінниці / На будівництво та ремонт доріг Вінниччина отримає понад 600 мільйонів гривень держсубвенції

У 2018 році на ремонт та експлуатаційне утримання доріг місцевого значення Вінниччина очікує отримати 623 мільйони гривень субвенції.

У 2018 році на ремонт та експлуатаційне утримання доріг місцевого значення Вінниччина очікує отримати 623 мільйони гривень субвенції.

Вчора, 15 червня, звітуючи перед депутатами Вінницької облради, голова облдержадміністрації Валерій Коровій нагадав, що на баланс ОДА передано 7,5 тисяч км доріг загального користування місцевого значення.

Крім того, в області активно тривають ремонті роботи двох базових автошляхів: М-12, яка з’єднує Хмельницьку область з Уманню, та М-21, що проходить з Києва в напрямку Могилів-Подільського.

 «Торік на ремонт автошляхів ми залучили більше 1 млрд гривень. В цьому році завершимо дороги до Хмельницької та Житомирської областей, частинами почнемо рухатися в напрямку Гайсина та будемо продовжувати роботу в сторону Могилів-Подільського. Також ми з кожним районом узгодили перелік 2-3 місцевих доріг, які теж починаємо запускати в роботу», -  сказав Валерій Коровій.

За його словами, на сьогодні вже затверджено програму на 2,4 млрд. гривень.

«Завдання, яке поставив перед нами Прем’єр-міністр України, – за 2-3 роки в якісному плані кардинально змінити не тільки дороги загальнодержавного значення, а й місцеві дороги, які з’єднують районні центри», - наголосив голова ОДА.