На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)

Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)

Оновлену спортивну залу у суботу, 30 березня, урочисто відкрили в школі-гімназії села Вендичани Могилів-Подільського району на Вінниччині.

Оновлену спортивну залу у суботу, 30 березня, урочисто відкрили в школі-гімназії селища Вендичани Могилів-Подільського району на Вінниччині. За бюджетні кошти там відремонтовано підлогу, стіни та стелю, оновлено систему освітлення. Загалом використано 400 тисяч гривень. У планах – придбання спортивного інвентаря.

«Ця зала є красномовним прикладом того, що фінансування спортивної галузі за залишковим принципом уже в минулому. Побільше вам перемог і нових спортивних здобутків. Утверджуйте спортивну славу школи-гімназії не лише на районному рівні, а і на обласному та всеукраїнському», –  наголосив на урочистому відкритті заступник голови Вінницької ОДА Олександр Крученюк.

За директора закладу Людмили Пріян, торік у школі-гімназії було проведено капітальну реконструкцію всієї системи опалення та замінено дерев’яні віконні конструкції на сучасні металопластикові.

Навчальний заклад є багатопрофільним, 363 учні тут навчаються за математичним та філологічним напрямами. Передбачається, що школа буде опорною при реформуванні освітньої галузі.

Фото Вінницької ОДА

Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)Новини Вінниці / На 400 тис грн оновили спортивну залу у Вендичанах на Вінниччині (ФОТО)
Сергій Маламура

31 березня, 2019