Муніципальну картку вінничанина тепер можна оформити в ЖЕКАх

Новини Вінниці / Муніципальну картку вінничанина тепер можна оформити в ЖЕКАх

З понеділка, 1 квітня, у Вінниці оформити муніципальну картку вінничанина, яку впершу чергу використовуватимуть для розрахунків за пільговий проїзд з 1 жовтня, можна у центрах обслуговування споживачів при ЖЕКах ( нині управлінські компанії) .

З понеділка, 1 квітня, у Вінниці оформити муніципальну картку вінничанина, яку впершу чергу використовуватимуть для розрахунків за пільговий проїзд з 1 жовтня, можна у центрах обслуговування споживачів при ЖЕКах ( нині управлінські компанії). Як повідомляє  Вінницякартсервіс на своїй сторінці у Facebook, у місті таких сім. Вони знаходяться за адресами:

У ЖЕКах  подати заявку для оформлення муніципальної картки вінничанина можна без черг, ажіотажу, який був у КП «Вінницякартсервіс», тут наразі немає .

З травня, а можливо й кінця квітня подати заявку на оформлення картки можна буде онлайн. За словами  спеціаліста з маркетингу КП «Вінницякартсервіс»  Вероніки Савчук наразі допрацьовують сайт.

«Онлайн заявки можуть подати не лише пільговики , а й студенти, учні  та звичайні містяни. Потрібно буде ввести свої персональні дані ПІП, контактний телефон, якщо є – то посвідчення. І обов’язкова умова потрібно буде сплатити 60 гривень за вартість картки», - зазначила Вероніка Савчук.

Нагадаємо, з 1 жовтня паперові посвідчення пільговиків, які сьогодні дають право на безкоштовний проїзд у муніципальному транспорті, діяти не будуть.