Моторошна аварія на Вінниччині. Є загиблий

Новини Вінниці / Моторошна аварія на Вінниччині. Є загиблий

На Вінниччині, а точніше у Немирівському районі водій вантажівки збив пішохода, який раптово з'явився на проїжджій частині дороги. На жаль потерпілий від отриманих травм помер на місці пригоди. в автопригоді загинув місцевий житель 

На Вінниччині, а точніше у Немирівському районі, водій вантажівки збив пішохода, який раптово з'явився на проїжджій частині дороги. На жаль, потерпілий від отриманих травм помер на місці пригоди. В автопригоді загинув місцевий житель 

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 9 серпня 03.00 години поблизу с. Никифорівці на автодорозі Вінниця – Немирів  сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та пішохода. Як стало відомо, 41-річний вінничанин, керуючи вантажівко «Тата», наїхав на літнього чоловіка, який раптово вийшов на проїзну частину дороги. Від отриманий ушкоджень пішохід помер на місці події.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена остаточна причина дорожньо-транспортної пригоди. Водій освідуваний, він тверезий.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання  до 8 років позбавлення волі. 

Ірина Заіковата

9 серпня, 2019