Моргунов поділився планами розвитку транспортної мережі Вінниці

Новини Вінниці / Моргунов поділився планами розвитку транспортної мережі Вінниці

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов в Facebook зізнався, що задоволений співпрацею компанією GIZ у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст». Він окреслив стратегічні напрямки розвитку інфраструктури міста на найближче десятиріччя, де підтвердив попередні пріоритети – пішохід – велосипедист – автомобіліст.

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов в Facebook зізнався, що задоволений співпрацею з компанією GIZ у рамках проекту «Інтегрований розвиток міст». Він окреслив стратегічні напрямки розвитку інфраструктури міста на найближче десятиріччя, де підтвердив попередні пріоритети – пішохід – велосипедист – автомобіліст.

У дописі мер жодним словом не обмовився про створення нових тролейбусних гілок, проте запевнив, що розглядається «у перспективі можливість часткової заміни маршрутних таксі комфортабельними муніципальними автобусами».

У рамках проекту міській владі запропонували схему з мікрорайонами, де вказали тривалість очікування транспорту в них. Звісно, цей аналіз можна критикувати, оскільки дані є узагальненими, на кшталт «середньої температури по лікарні». Але тішить, що у місті не збираються зупинятися на досягнутому і шукають шляхів поліпшення ситуації зі забезпеченням транспортом.

Олеся Рудницька

13 червня, 2019