Мобільний оператор допомагатиме у пошуку зниклих на Вінниччині дітей

Новини Вінниці / Мобільний оператор допомагатиме у пошуку зниклих на Вінниччині дітей

Нині діти й підлітки часто тікають з дому. До їх пошуку долучається чимало працівників поліції, ЗМІ. Залишити оселю дівчаток й хлопчиків спонукають конфлікти у родині, інколи насильство. Цього року працівники поліції Вінниччини зафіксували 179 фактів зникнення дітей. Серед маленьких подолян є такі, хто багато разів тікав з дому...

Нині діти й підлітки нерідко тікають з дому. Залишити оселю дівчаток й хлопчиків спонукають конфлікти у родині, інколи насильство. Цього року працівники поліції Вінниччини зафіксували 179 фактів зникнення дітей. Серед маленьких подолян є такі, хто багато разів відправлявся у "мандри". На щастя, усіх цих дітей та підлітків знайшли живими й здоровими, при цьому 89% з них – протягом доби з початку пошуку.

Популярний український мобільний оператор «Київстар» допомагатиме у пошуку зниклих дітей на Вінниччині. У зоні пошуку дитини, у радіусі до 3 км від місця зникнення, абоненти цієї компанії швидко, щонайбільше протягом 20 хвилин, отримуватимуть SMS-повідомлень – з прикметами дітей та посиланням на сторінку у Facebook, де розміщене фото того, кого шукають.

Цей соціальний проект вже реалізується в Київській, Вінницькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Донецькій, Херсонській, Львівській, Харківській, Полтавській, Кіровоградській, Черкаській та Житомирській областях. А до кінця року SMS-повідомлення про зниклих дітей отримуватимуть мешканці усіх інших областей України.
Про це повідомляється на сайті поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

15 вересня, 2018