"Місіс Вінниця-2018": заміжніх вінничанок запрошують позмагатися за корону

Новини Вінниці / "Місіс Вінниця-2018": заміжніх вінничанок запрошують позмагатися за корону

У Вінниці вперше відбудеться конкурс для заміжніх пані - "Місіс Вінниця-2018". Змагатися за титул можуть вінничанки, яким виповнилося 23 роки. Мета - показати наскільки успішною є кожна жінка, коли у неї є чоловік і діти.

У Вінниці вперше відбудеться конкурс для заміжніх пані - "Місіс Вінниця-2018". Змагатися за титул можуть вінничанки, яким виповнилося 23 роки. Мета  - показати наскільки успішною є кожна жінка, коли у неї є чоловік і діти. Про це йдеться на сторінці конкурсу у Facebook.

Організатор Лілія Поліщук зазначає, що конкурс проведуть, аби показати багатогранність жінки, яка розкривається тоді, коли поряд є близькі люди.

"В тандемі з чоловіком жінка здатна втілювати креативні ідеї, бути гармонійною та творчою; а материнство посилює її емоційний інтелект і розкриває внутрішні резерви. Титул "Місіс" - унікальний спосіб здивувати свого коханого після багатьох років подружнього життя", - зазначила Лілія Поліщук.

Подати заявку на участь у конкурсі вінничанки можуть до 20 лютого. Анкети можна заповнити за посиланням: https://goo.gl/PkJLZU

"Параметри , вік і зріст – не мають значення! Важлива харизма і бажання вкладати особисті ресурси у власний успіх. Деталі ІІ етапу відбору після заповнення анкети повідомить координатор проекту ", - зазначила організатор заходу.

Катерина ГОРБАТЮК