«Місіс Маму-2019» обиратимуть у Вінниці наприкінці травня: переможниця отримає корону та поїде в Європу (ФОТО)

Новини Вінниці / «Місіс Маму-2019» обиратимуть у Вінниці наприкінці травня: переможниця отримає корону та поїде в Європу (ФОТО)

У Вінниці оберуть «Місіс Маму-2019». Фінал конкурсу та урочиста церемонія нагородження учасниць розпочнеться у ресторані «Гостевія» 30 травня о 18 годині.

У Вінниці оберуть «Місіс Маму-2019». Фінал конкурсу та урочиста церемонія нагородження учасниць розпочнеться у ресторані «Гостевія» 30 травня о 18 годині.

За словами організаторки, керівниці проектів у благодійній організації «Сонячна країна» Вірсавії Богославської, це конкурс не тільки краси, а й таланту, душі багатодітної мами.

«Ми беремо повністю на себе підготовку мам до конкурсу, починаючи від фотосесії та створення образу Буде чотири виходи в різних вбраннях, конкурс оригінальної подачі страви та показ багатьох інших талантів. Для учасниць, а це – 14 багатодітних матерів віком від 30 до 50 років, підготовлено багато подарунків, в тому числі різноманітні майстер-класи», - розповідає Вірсавія Богославська.

Партнерка конкурсу, депутатка обласної ради Людмила Станіславенко буде в журі. Вона – мама двох дітей, тому каже, чудово розуміє, наскільки важливо для жінки, у якої є дітки, підкреслити свою жіночність:

«Саме такі заходи дають впевненість жінкам, що коли вони народжують – стають ще красивішими, привабливішими. Думаю, завдяки цьому конкурсу ми підкреслимо саме ці моменти – цінності жіночої краси, материнської душі».

Власницю модельного агентства «GRACE» Катерину Просяннікову учасниці й організатори конкурсу називають чарівницею – вона особисто готує образи жінок. Катерина має трьох синів – теж знає, як це – бути багатодітною мамою:

«Мене мої діти надихають на все. Мені здається, що з кожним моїм новим сином, у мене відкривається нове дихання і хочеться створювати все більше проектів… Для мене велике щастя – займатися жіночою красою, велика честь – показати нашим багатодітним мамам, що бути жінкою – це не тільки приготування їжі для коханих і для дітей. Життя настільки багатогранне, що можна насолоджуватись кожним днем і бути щасливою»

Троє діток має і перша віце-місіс Земля Україна вінничанка Анна Окрема. Вона також буде в журі конкурсу. А поки що – допомагає учасницям:

«Розумію, що для кожної мами це дуже важливо. Я так само брала участь у конкурсах «Місіс», знаю, що це дуже цікаво. Це – новий досвід нові знайомства. Ти відкриваєшся по-іншому для свого чоловіка – він тебе бачить на тільки як домогосподарку, маму і заклопотану жінку, але й бачить тебе красивою, з посмішкою, щирою, відкритою і натхненною».  

Жінки кажуть, що родини їх підтримують, діти й чоловіки вболівають. Чоловік Лесі Хмельницької сам зареєстрував її для участі в конкурсі

«Він зараз за кордоном, у соцмережах дізнався про конкурс, зателефонував мені і каже: «Ти береш участь». Дуже задоволена тим, що я пішла, навіть сама підготовка до конкурсу багато чого дає. Спілкування і нові знайомства багато значать для мами в декреті», - каже пані Леся.

«У цьому конкурсі є можливість насамперед показати цінність сім’ї, цінність жінки як матері, як такої, що не просто всю себе віддає дітям, а може проявитися і як творча особистість, - розповідає мама шести дітей Олександра Гаврилова. - Особливо цікава підготовка до конкурсу: багато є дуже цікавих майстер-класів. Я не завжди мала можливість ходити на подібні заходи. Дуже подобається, що серед усіх матусь – учасниць конкурсу є взаєморозуміння і підтримка».

Для гостей конкурсу у «Гостевії» організатори підготували цікаву концертну програму. Кажуть, що для всіх охочих влаштують перевезення до ресторану.

А на учасниць чекають приємні подарунки: кожна отримає діадему, стрічку з номінацією, сертифікати на програми релаксу від генерального партнера, іменні календарі, подарункові сертифікати на відпочинок для всієї родини та чимало іншого.

Переможниці конкурсу вручать корону. Серед головних призів також – телевізор, посудомийна машина, турпоїздка в Європу. За виручені від продажу квитків кошти чотирьом жінкам влаштують також поїздку на 12 днів на Азовське море.

Сергій Маламура

24 квітня, 2019