«Міс Вінниця-2019» стала Марина Сотник – думки журі та глядачів співпали

Новини Вінниці / «Міс Вінниця-2019» стала Марина Сотник – думки журі та глядачів співпали

У неділю, 3 березня, у Вінницькому обласному муздрамтеатрі імені Садовського відбувся фінал конкурсу краси «Міс Вінниця-2019». За корону «головної красуні» міста змагалося 16 претенденток.

У неділю, 3 березня, у Вінницькому обласному муздрамтеатрі імені Садовського відбувся фінал конкурсу краси «Міс Вінниця-2019». За корону «головної красуні» міста змагалося 16 претенденток. Після шести конкурсних виходів дівчат журі та глядачі винесли свій вердикт: переможницею стала 18-річна Марина Сотник, студентка економічного факультету Донецького національного університету імені В.Стуса. Крім того, їй дістався титул «Міс глядацьких симпатій» та чимало цінних подарунків, серед яких сертифікат на подорож на двох до Албанії.

«Дякую всім за підтримку! Кожна дівчина, яка брала участь у конкурсі, достойна корони. Для мене цей конкурс це новий старт в моє майбутнє!!!», - написала «Міс Вінниця-2019» на своїй сторінці у Facebook.

Ольга Ільїна та Ірина Паламарчук стали віце-міс. Дісталися подарунки та спеціальні звання від спонсорів й іншим учасницям конкурсу. А глядачі отримали масу позитивних емоцій від виступів артистів.

Фото: vinbazar.com

Сергій Маламура

4 березня, 2019