Міністр інфраструктури пропонує звільнити п’ять керівників обласних дорожніх служб за поганий ремонт автошляхів

Новини Вінниці / Міністр інфраструктури пропонує звільнити п’ять керівників обласних дорожніх служб за поганий ремонт автошляхів

Сьогодні, 21 червня Міністр інфраструктури України Володимира Омеляна провів нараду в Міністерстві інфраструктури щодо ходу відновлення автошляхів в Україні. Участь в якій взяли керівництво областей, очільники служб автомобільних доріг України в областях, облавтодорів.

Сьогодні, 21 червня міністр інфраструктури України Володимира Омеляна провів нараду в Міністерстві інфраструктури щодо ходу відновлення автошляхів в Україні. Участь в якій взяли керівництво областей, очільники служб автомобільних доріг України в областях й облавтодорів.

 Від Вінниччини на нараді був заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник, директор департаменту ЖКГ ОДА Сергій Волков, начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук та інші.

За даними прес-служби профільного міністерства, під час зібрання Володимир Омелян наголосив на успішності роботи Державного дорожнього фонду, який передбачає захищене фінансування дорожньої галузі в 2018 році на рівні 32 млрд гривень. За його словами, «децентралізацію «Укравтодору» також проведено успішно.

«Разом із дорогами ми передали на обласний рівень значні кошти на їх ремонт і утримання. Але низка областей тримає гроші на рахунках, дороги не будуються. Така ситуація є ганебною. Це – персональна відповідальність керівництва областей та дорожніх служб в регіонах.

Я пропоную «Укравтодору» новий підхід до оцінювання ефективності роботи дорожніх служб в областях: п’ять областей, які за підсумками півріччя демонструють найгіршу динаміку з ремонту доріг, автоматично отримують нових керівників дорожніх служб. Хто погано працює – на вихід. Людей не цікавить, хто кого звільняє чи призначає – люди хочуть бачити результат. І ми мусимо його дати», - сказав Володимир Омелян.