Мешканцю Вінниччини не вдасться створити плантацію коноплі

Новини Вінниці / Мешканцю Вінниччини не вдасться створити плантацію коноплі

Схоже, що раніше судимому за крадіжку 37-річному жителю села Хоньківці, що у Могилів-Подільському районі, доведеться кілька років обійтися без «кайфу». Через те, що суд може позбавити його волі на 3 – 5 років. За те, що той свою оселю перетворив на наркопритон, зберігав висушену й подрібнену коноплю.

Схоже, що раніше судимому за крадіжку 37-річному жителю села Хоньківці, що у Могилів-Подільському районі, доведеться кілька років обійтися без «кайфу». Через те, що суд може позбавити його волі на 3 – 5 років. За те, що той свою оселю перетворив на наркопритон, зберігав висушену й подрібнену коноплю. Під час обшуку в одній з кімнат оперативники знайшли й півтора кілограма насіння згаданої наркотичної рослини. Цього вистачило б створити невелику плантацію. Зрозуміло, що зробити це йому не вдасться, оскільки доведеться відповідати перед законом.

Завітавши до нього у «гості», працівники поліції застали у будинку цього селянина й двох його приятелів. Усі троє були обкурені й ледь могли говорити з копами.

Кримінальне провадження відкрито за ст. 317 Кримінального кодексу України – організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.


 

Юрій Ярмощук

24 квітня, 2018