Мешканця Вінниччини підозрюють у розбійному нападі на одеську АЗС

Новини Вінниці / Мешканця Вінниччини підозрюють у розбійному нападі на одеську АЗС

Минулої ночі в Одесі у приміщення АЗС, що на вулиці Люстдорфська дорога, увірвався невідомий. Пирснувши з балончика у працівників газом дратівливої дії, він, погрожуючи розправою, забрав у касі усі гроші – з фото можна припустити, що це відбувалося у приміщенні магазину при заправці – після чого зник. Усе це відбулося близько третьої години ночі.

Минулої ночі в Одесі у приміщення АЗС, що на вулиці  Люстдорфська дорога, увірвався невідомий. Пирснувши з балончика у працівників газом дратівливої дії, він, погрожуючи розправою, забрав у касі усі гроші – з фото можна припустити, що це відбувалося у приміщенні магазину при заправці – після чого зник. Усе це відбулося близько третьої години ночі.

«...Патрульні встановили, що одразу після скоєння злочину порушник потрапив на територію підприємства неподалік заправки, де його помітили охоронці. Згодом, під час відпрацювання території, в адміністративному приміщенні підприємства інспектори поліції виявили схожого за прикметами чоловіка, якого й затримали. Ним виявився 38-річний житель Вінницької області. Затриманий вказав схованку з грошима, якими заволодів», – зазначає прес-служба патрульної поліції Одещини.

Працівники згаданої АЗС кажуть, що саме він вчинив напад. Нашого земляка нині перевіряють на причетність до інших злочинів, вчинених на території Одеси й області.

Як повідомляв NaПарижі, у Бершадському районі копи провели обшук в будинку молодого чоловіка, за яким стежили півроку.
 

Юрій Ярмощук

25 січня, 2019