Мешканка Літинського району віддала незнайомцям понад сім тисяч доларів США

Новини Вінниці / Мешканка Літинського району віддала незнайомцям понад сім тисяч доларів США

Шахраї видурили у нашої довірливою землячки – 77 річної мешканки Літинщини – чи не усі заощадження, які та зберігала вдома. Діяли за відомою схемою: зателефонувавши їй, розповіли байку про «сина, який вчинив ДТП». Домовилися з нею, що за гроші допоможуть розв'язати «проблему», тобто той не потрапить за грати. Пенсіонерка віддала незнайомцю, який швидко примчав до її будинку, понад 7 тисяч доларів США.

Шахраї видурили у нашої довірливою землячки – 77 річної мешканки Літинщини – чи не усі заощадження, які та зберігала вдома. Діяли за відомою схемою: зателефонувавши їй, розповіли байку про «сина, який вчинив ДТП». Домовилися з нею, що за гроші допоможуть розв'язати «проблему», тобто той не потрапить за грати.

Пенсіонерка віддала незнайомцю, який швидко примчав до її будинку, понад 7 тисяч доларів США. Позавчора, 29 січня, дізнавшись про те, що сталося, син ошуканої подолянки – житель села Селище Літинського району, повідомив про злочин поліцію.

Підозрюваних упіймали у Вінниці на орендованій квартирі. Одному з них 26 років, інший на рік старший. Обидва мешканці Харкова.

«Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.190 ККУ (шахрайство). За такий злочин затриманим загрожує до 3-х років позбавлення волі. Наразі поліція перевіряє затриманих на причетність до аналогічних злочинів на території Вінницької області», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині викрито групу лісівників, які організували незаконну схему вивозу деревини.
 

Юрій Ярмощук

31 січня, 2019