Мешканець Вінниччини зізнався у вбивстві матері

Новини Вінниці / Мешканець Вінниччини зізнався у вбивстві матері

Стали відомі жахливі подробиці трагедії, що розігралася в селі Лісниче на Бершадщині.

Стали відомі жахливі подробиці трагедії, що розігралася в селі Лісниче на Бершадщині. Там в останній день минулого року жорстоко вбили 55-річну жительку згаданого села. Хтось їй проламав череп, вдаривши обухом від сокири.

Її тіло було виявлено позавчора, 3 січня, у літній кухні її обійстя. Повідомлення про вбивство поліція отримала близько 4-ї години дня. 

«Слідчо-оперативною групою поліції після проведених першочергових слідчих дій та зібраних доказів на місці події встановлено, що до вбивства жінки причетний її 30-річний син», – зазначили у поліції.

Під час допиту цей чоловік зізнався, що ввечері в останній день року у літній кухні між ним та матір’ю виникла сварка, під час якої він обухом сокири вдарив її по голові. Коли зрозумів, що вона померла, зачинив будинок та пішов святкувати Новий рік. Повернувшись через три дні додому, розповів про смерть матері сусідам.

Підозрюваного утримують під вартою. Інкримінують йому ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За цією статтею його можуть відправити за грати на 15 років.

Як повідомляв NaПарижі, 1 січня вінничанину оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей.
 

Юрій Ярмощук

5 січня, 2019