Мешканець Немирівщини перетворив свій будинок на арсенал й склад наркотиків

Новини Вінниці / Мешканець Немирівщини перетворив свій будинок на арсенал й склад наркотиків

У поле зору правоохоронців Вінниччини потрапив 33-річний мешканець села Гиринки, що на Немиріщині. У них з'явилася інформація, що у своєму будинку він можливо зберігає крадені й заборонені речі. Й нещодавно у нього вдома здійснили санкціонований обшук. Ті, хто його проводив, повернулися на робоче місце не з пустими руками. В його будинку вони знайшли цілий арсенал: пістолет «Walther», мисливську рушницю, 4 банки пороху, кілька десятків 7,62 мм патронів. А крім того – речовину, що схожа на амфетамін, та подрібнену коноплю.

У поле зору правоохоронців Вінниччини потрапив 33-річний мешканець села Гиринки, що на Немиріщині. У них з'явилася інформація, що у своєму будинку він можливо зберігає крадені й заборонені речі. Й нещодавно у нього вдома здійснили санкціонований обшук.

Ті, хто його проводив, повернулися на робоче місце не з пустими руками. В його будинку вони знайшли цілий арсенал: пістолет «Walther», мисливську рушницю, 4 банки пороху, кілька десятків 7,62 мм патронів. А крім того – речовину, що схожа на амфетамін, та подрібнену коноплю.

Чоловік розповів правоохоронцям, що зброю привіз із зони антитерористичної операції. А наркотики тримав виключно для себе, мовляв, свого часу «присів на кайф».

Розслідування триває. Кримінальні провадження порушені за трьома статтями. Селянину інкримінують незаконне зберігання зброї, наркотиків та крадіжку. Йому загрожує до 7 років ув'язнення.

Юрій ЯРМОЩУК  

Юрій Ярмощук

26 січня, 2018