Мешканець Козятина ледь не вбив приятеля, вирішивши, що той загостювався у нього

Новини Вінниці / Мешканець Козятина ледь не вбив приятеля, вирішивши, що той загостювався у нього

Учора медики Козятина повідомили поліцію, що до них потрапив з важкими тілесними ушкодженнями 47-річних їхній земляк. Він був без свідомості, його поклали у реанімацію. Оперативники з’ясували, що того жорстоко побив його приятель, у будинку якого потерпілий останній час проживав.

Учора медики Козятина повідомили поліцію, що до них потрапив з важкими тілесними ушкодженнями 47-річних їхній земляк. Він був без свідомості, його поклали у реанімацію.

Оперативники з’ясували, що того жорстоко побив його приятель, у будинку якого потерпілий останній час проживав. Разом вони вживали алкогольні напої, й під час нещодавнього застілля між ними виник конфлікт. Нетверезому господарю здалося, що той у нього занадто довго перебуває у гостях. Але вимогу йти додому він «сформулював» не лише за допомогою слів, а й кулаків, жорстоко побивши приятеля, у тому числі й ногами. Від сильних ударів у голову той втратив свідомість. Побачивши на подвір’ї безпритомну людину, сусіди викликали швидку.

За скоєне підозрюваному загрожує до 8 років ув’язнення. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, у його діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
 

Юрій Ярмощук

11 липня, 2018