Мешканець Хмільника металевою палицею наніс смертельні удари сусіду-пенсіонеру, який образив його кохану

Новини Вінниці / Мешканець Хмільника металевою палицею наніс смертельні удари сусіду-пенсіонеру, який образив його кохану

Троє мешканців цього курортного містечка – 40-річний чоловік, його співмешканка та 65-річний одинокий їхній сусід – влаштували «вечірку зі спиртним». Коли добряче випили, то, як це часто буває, між ними виник якийсь конфлікт...

Троє мешканців цього курортного містечка – 40-річний чоловік, його співмешканка та 65-річний одинокий їхній сусід – влаштували «вечірку зі спиртним». Коли добряче випили, то, як це часто буває, між ними виник якийсь конфлікт. Деталі його поки невідомі. Так от під час сварки пенсіонер несподівано вдарив по обличчю представницю слабкої половини. Її коханий відразу відреагував на те, що сталося. Схопив металеву палицю, на яку зазвичай опирався при ходьбі, й почав нею жорстоко бити сусіда. 

Затим вони обох вийшли на вулицю, де продовжували з'ясовувати стосунки, після чого побитий пенсіонер пішов додому. Учора ж вранці бездиханне тіло згаданого пенсіонера в його будинку виявила сусідка, яка й повідомила про це поліцію.
На те, що він помер не своєю смертю вказували численні гематоми й синці на його тілі й голові.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі.
 

Юрій Ярмощук

6 липня, 2018