Мешканець Черкащини наніс тілесні ушкодження вагітній вінничанці, яка переховувалася від домашнього насильства у притулку

Новини Вінниці / Мешканець Черкащини наніс тілесні ушкодження вагітній вінничанці, яка переховувалася від домашнього насильства у притулку

У суботу, 27 жовтня, двоє чоловіків, один був в балаклаві, інший в масці,напали на притулок для тимчасового перебування жінок, які постраждали від домашнього насильства, що на Вінниччині. Погрожуючи черговому предметом схожим на пістолет вони пробралися до приміщення. В результаті надзвичайної ситуації постраждала мешканка області, яка знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нині потерпіла знаходиться у лікарні. Загрози життю її та дитини немає.

У суботу, 27 жовтня, двоє чоловіків - один був в балаклаві, інший в масці - напали на притулок для тимчасового перебування жінок, які постраждали від домашнього насильства, що на Вінниччині. Погрожуючи черговому предметом, схожим на пістолет, вони пробралися до приміщення. В результаті надзвичайної ситуації постраждала мешканка області, яка знаходиться на 8-му місяці вагітності. Нині потерпіла знаходиться у лікарні. Загрози життю її та дитини немає.

«До притулку під’їхало двоє чоловіків на автомобілі марки Mitsubishi на польській реєстрації. Один із чоловіків наніс тілесні ушкодження предметом схожим на биту вагітній жінці 1993 року народження. Автомобіль був затриманий працівниками поліції, затриманий один із нападників в процесуальному порядку за ст. 208 КПК. Він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Ним виявився чоловік 1993 року народження, мешканець Черкаської області», - розповіла NaПарижі речниця ГУНП у Вінницькій області Анна Олійник.

Наразі правоохоронці шукають другого нападника. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України. Злочин карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років, з конфіскацією майна.