Мерія Вінниці планує витратити майже мільйон гривень на капремонт душової кімнати

Новини Вінниці / Мерія Вінниці планує витратити майже мільйон гривень на капремонт душової кімнати

Схоже, що у будівлі Вінницької міської ради з'явиться сучасна душова кімната. Облаштують душові кабінки у приміщенні площею 58 кв. метрів. Щоправда, його капітальний ремонт обійдеться громаді у чималу суму.

Схоже, що у будівлі Вінницької міської ради з'явиться сучасна душова кімната. Облаштують кабінки у приміщенні площею 58 кв. метрів. Щоправда, його капітальний ремонт обійдеться громаді у чималу суму.

Як стало відомо, виконком Вінницької міськради оголосив тендер на «Капітальний ремонт приміщень адміністративної будівлі по вул. Соборна, 59 в м. Вінниця для влаштування душової». Відповідне оголошення з'явилося учора на сайті публічних закупівель Prozorro.

Зазначається й очікувана сума, яку готові заплатити вінницькі чиновники фірмі, що здійснить «під ключ» капремонт приміщення, встановить душові кабінки та інше обладнання. Йдеться про 996 064,00 UAH з ПДВ. Багато це чи мало – судіть самі... Також слід зазначити, що деякі служби, на кшталт "Цілодобової варти", працюють цілодобово, тому певні умови співробітникам потрібні.


 

Юрій Ярмощук

15 травня, 2018