Маршрутка та «Рено» не розминулись у Вінниці: постраждалих немає, але тролейбуси стояли близько години

Новини Вінниці / Маршрутка та «Рено» не розминулись у Вінниці: постраждалих немає, але тролейбуси стояли близько години

Близько години сьогодні у Вінниці був паралізований рух тролейбусів по вулиці Київській у напрямку водоканалу. Поблизу перехрестя з вулицею Грибоєдова зіткнулися легковик «Рено» та маршрутне таксі № 20-А (Київська - Тяжилів).

Близько години сьогодні у Вінниці був паралізований рух тролейбусів по вулиці Київській у напрямку водоканалу. Поблизу перехрестя з вулицею Грибоєдова зіткнулися легковик «Рено» та маршрутне таксі № 20-А (Київська - Тяжилів). Як повідомили у патрульній поліції Вінниччини, інформація про аварію надійшла 13.49.

На щастя, внаслідок ДТП ніхто з людей не постраждав, водії вирішили проблему шляхом складання європротоколу. Однак, рух на двох смугах було ускладнено майже на годину, а тролейбуси увесь цей час стояли.  

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / Маршрутка та «Рено» не розминулись у Вінниці: постраждалих немає, але тролейбуси стояли близько годиниНовини Вінниці / Маршрутка та «Рено» не розминулись у Вінниці: постраждалих немає, але тролейбуси стояли близько годиниНовини Вінниці / Маршрутка та «Рено» не розминулись у Вінниці: постраждалих немає, але тролейбуси стояли близько години