Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та Власюк

Новини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та Власюк

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят малюків, адже цього дня трапляється справжня магія та дивовижні перевтілення. Тому й не дивно, що багато дорослих стають помічниками Святого та допомагають діткам повірити у дива, втілити в життя їх мрії. І мова йде не лише про батьків та рідних, які слухняним і не дуже хлопчикам і дівчаткам ставлять під подушку подарунки.

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят малюків, адже цього дня трапляється справжня магія та дивовижні перевтілення. Тому й не дивно, що багато дорослих стають помічниками Святого та допомагають діткам повірити у дива, втілити в життя їх мрії. І мова йде не лише про батьків та рідних, які слухняним і не дуже хлопчикам і дівчаткам ставлять під подушку подарунки. Так на один день у помічників Миколая перевтілилися депутат Вінницької обласної ради Дмитро Чаленко та його колега з Вінницької міської ради Алла Власюк від "Блоку Петра Порошенка".

Вони приїхали із подарунками до дитячих садочків у двох мікрорайонах Вінниці - Олієжир та Малі хутори. Зокрема помічники привезли солодкі гостинці від Святого вихованцям дошкільних закладів № 6, №17, №18, а також юним завсідникам та частим маленьким відвідувачам бібліотеки №16, що на вулиці Бучми.

Традицію відвідувати підшефні заклади до Дня Святого Миколая та інших свят депутати започаткували давно і щороку її не порушують, адже «маленькі друзі» щоразу чекають на них. Тож Дмитро Чаленко та Алла Власюк заздалегідь знають, де будуть напередодні свята.

До приходу гостей хлопчики та дівчатка відповідально готуються: вчать вірші, виконують танки та демонструють цілі спектаклі на новорічну тематику.

Після таких гостин, депутати відзначили, що не знають, хто більше радіє Святому Миколаю - малюки, які отримають солодкі подарунки, чи вони, дорослі, які мали можливість зробити дітей щасливими та відволіктися від буденної метушні та кілька годин побути у гарній компанії щирих дітлахів, які дарують гостям щирість, посмішки та гарні виступи.

 

Новини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та ВласюкНовини Вінниці / Маленькі вінничани з трьох садочків отримали подарунки від помічників Святого Миколая - депутатів Чаленко та Власюк