Маленька вінничанка знайшла люблячу родину

Новини Вінниці / Маленька вінничанка знайшла люблячу родину

Нині мало хто готовий усиновити чи удочерити дитину, взяти її на виховання у свою родину. Тож надзвичайно приємно дізнатися, що хтось зважився на такий непростий крок й подарував дівчинці чи хлопчику, які залишилися без батьків чи їх піклування, родинне тепло й турботу. Нещодавно одна вінницька подружня пара, що виховують п'ятеро дітей, взяли у свій дім 3,5-річну дівчинку.

Нині мало хто готовий усиновити чи удочерити дитину, взяти її на виховання у свою родину. Тож надзвичайно приємно дізнатися, що хтось зважився на такий непростий крок й подарував дівчинці чи хлопчику, які залишилися без батьків чи їх піклування, родинне тепло й турботу. Одна вінницька подружня пара, що виховують п'ятеро дітей, взяли у свій дім 3,5-річну дівчинку. Відповідну угоду – про влаштування малолітньої дитини, позбавленої батьківського піклування, на виховання та спільне проживання у їх родину – вони учора підписали у мерії. До речі, їм виплатять 25 тис. грн матеріальної допомоги.

«Ми беремо в свою родину дуже гарненьку дівчинку, якій 3,8 років. Її звати Юлечка, хочемо, щоб вона росла в сім’ї і мала гарне майбутнє. У нас є п’ятеро дітей і є можливість взяти ще дитину в свою сім’ю, тому ми вирішили це зробити, щоб  допомогти ще одній дитинці. Усі наші діти підтримують нас і готуються до зустрічі із сестричкою», – розповіла ця пара.

Як зазначають у мерії Вінниці, нині на обліку міської соціальної служби понад 230 дівчаток й хлопчиків, що є сиротами та позбавлені батьківського піклування. 

Раніше NaПарижі повідомляв, скільки у Вінниці прийомних сімей та дітей, які мріють про родинне тепло.
 

Юрій Ярмощук

20 листопада, 2018