Майстерна втеча свині у Вінниці. Чотирилапа зникла з причепа авто посеред дороги (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Майстерна втеча свині у Вінниці. Чотирилапа зникла з причепа авто посеред дороги (ВІДЕО)

У Вінниці на світлофорі на вулиці Чехова водії та місцеві жителі стали свідками не типової ситуації . Поки причеп з свинями стояв на світлофорі, одній з «ув’язнених» вдалось втекти. Щаслива тварина одразу почала знайомство з Вінницею, прогулюючись по проїжджій частині.

У Вінниці в районі вулиці Чехова водії та місцеві жителі стали свідками нетипової ситуації. Поки причеп з свинями стояв на світлофорі, одній з «ув’язнених» вдалось втекти. Щаслива тварина одразу почала знайомство з Вінницею, прогулюючись по проїжджій частині.

Під час перевозки свиней, на одному з світлофорів по Немирівському шосе, з причепа втекла одна з хрюшок. Судячи з опублікованого в мережі інтернет відео, тварині вдалося вибратися з «в’язниці» поки авто стояло в пробці на світлофорі. Друга свиня в причепі також намагалася втекти, однак зробити цього не змогла.

Коли тварина вибралась на свободу, то ходила по проїжджій частині між автомобілями з боку тротуару.

Жителі міста пишуть в коментарях, що після цього бачили її на об'їзній дорозі. Чи піймав свиню власник, не відомо.

До речі, це не перший випадок втечі тварин. Зазначимо, що в жовтні 2017 року у Лубенському районі Полтавської області перекинулася фура з 180 свинями. При падінні в кювет вантажівки близько 50 тварин загинули. Найбільшою проблемою водія стало збереження решти «стада». Відчувши свободу, хрюшки почали розбігатися ...

Аварія сталася 12 жовтня біля села Вільшанка. За даними слідства, водій не впорався з керуванням вантажного транспорту. Після дощу дорога була мокрою і слизькою ... Не він, не власник худоби, що знаходився в кабіні, не постраждали.

Після ДТП обом чоловікам довелося спостерігати за свинями, які постійно намагалися розійтися по лісосмузі, поки через кілька годин іншим транспортом їх не забрали з дороги.

Детальніше дивіться в сюжеті ТСН.

 

Ірина Заіковата

25 червня, 2019