«Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)

Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)

Вперше на Вінниччині було проведено ралі на ретровелосипедах «Le Voyage Vintage». Більш як пів сотні велосипедистів з`їхалися до села Іванів Калинівського району з Києва та Вінниці. Але стати учасником заїзду було не так просто. Для цього потрібно було шалене бажання подолати 33 кілометри дорогами Вінницької області з різними типами покриття та знайти або придбати велосипед у вінтажному стилі.

Вперше на Вінниччині було проведено ралі на ретровелосипедах «Le Voyage Vintage». Більш як пів сотні велосипедистів у суботу, 29 червня, з`їхалися до села Іванів Калинівського району з Києва та Вінниці. Але стати учасником заїзду було не так просто. Для цього потрібно було шалене бажання подолати 33 кілометри дорогами Вінницької області з різними типами покриття та знайти або придбати велосипед у вінтажному стилі.

На чолі велокомпанії був ідейний натхненник ралі - голова Іванівської ОТГ Михайло Кулик.

Стартував велозаїзд дещо дивно. Зазвичай, на змаганнях спортсмени рушають після вистрілу з пістолета, а тут застосували гармату. 

Другий старт якраз співпав з обіднім доїнням, тому для велосипедистів виникла ще одна, попередньо не вигадана, перешкода. Їм довелось обганяти корів, яких гнали з поля.

До речі, цього дня на ралі в Іванові побували «живі легенди» спорту, зокрема призер Олімпійських ігор у Сіднеї (2000 р) Сергій Чернявський, щоправда, він був лише як спостерігач. А справжньою зіркою ралі став хлопчина Богдан Воронюк, який подолав дистанцію на дитячому велосипеді, але в нагороду отримав лише похвалу від старших та досвідчених велосипедистів.

Фото зі сторінки Іванівської ОТГ у Facebook

Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)Новини Вінниці / «Le Voyage Vintage»: у селі на Вінниччині влаштували ралі на ретровелосипедах (ФОТО)
Софія Копач

1 липня, 2019