Ларису Попову призначили заступником міністра соцполітики

Новини Вінниці / Ларису Попову призначили заступником міністра соцполітики

Вінничанку Ларису Попову, яка очолює департамент соціальної політики мерії Вінниці, призначено заступником міністра соціальної політики України.

Вінничанку Ларису Попову, яка очолює департамент соціальної політики мерії Вінниці, призначено заступником міністра соціальної політики України. Про це повідомило агентство «Інтерфакс-Україна» з посиланням на слова віце-прем'єр-міністра Павла Розенка.
Рішення про її призначення було оголошено сьогодні на засіданні Уряду.

Як відомо з оприлюдненої на сайті мерії Вінниці інформації, Лариса Попова народилася у 1969 році в селі Рибчинці, що у Хмільницькому районі Вінниччини. У 1994 році вона закінчила Вінницький державний педінститут, а в 2014 році – Одеський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України.

З квітня 2011 по кінець червня 2013 року працювала на посаді директора Департаменту праці і соціального захисту населення Вінницької міської ради. А з 1 липня 2013 року до нині – на посаді директора Департаменту соціальної політики Вінницької міської ради. 
 

Юрій Ярмощук

13 червня, 2018