Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфт

Новини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфт

Приміщення Вінницької облрад та облдержадміністрації роблять доступною для всіх. До кабінетів чиновників буде легше потрапити вінничанам із інвалідністю, батькам з дитячими візками та людям похилого віку, адже тут почали встановлювати підйомник.

Приміщення Вінницької облрад та облдержадміністрації роблять доступною для всіх. До кабінетів чиновників буде легше потрапити вінничанам  із інвалідністю, батькам з дитячими візками та людям похилого віку, адже тут почали встановлювати підйомник.

За словами голови обласної ради Анатолія Олійника, ліфт буде мабуть кращим ніж у колишньому "Савої", куди планують переселити Вінницький апеляційний  адмінсуд  (ВААС). Однак точно за менші кошти.

"Дуже добре, що ми встановлюємо ліфт, дуже добре, що в державі і суспільстві обличчям повертаються до тих людей, які є повноправними членами суспільства", -зазначив Анатолій Олійник.

Нагадаємо, влітку 2018 року під час засідання позачергової 34 сесії облради депутати передбачили в обласному бюджеті 2,5 млн грн на облаштування ліфта в адмінприміщенні.

 

Новини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфтНовини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфтНовини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфтНовини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфтНовини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфтНовини Вінниці / Кращий, ніж у «Савої»: у Вінницькій облраді почали встановлювати ліфт