Корпорація Roshen назвала попередню дату закриття фонтану у Вінниці

Новини Вінниці / Корпорація Roshen назвала попередню дату закриття фонтану у Вінниці

Якщо минулого року світломузичний фонтан у Вінниці закривався на зимній період 13 жовтня, то нині він працюватиме значно довше. Попередньо планується, що його закриють 19-20 жовтня.

Якщо минулого року світломузичний фонтан у Вінниці закривався на зимній період 13 жовтня, то нині він працюватиме значно довше. Попередньо планується, що його закриють 19-20 жовтня. Отже у вінничан ще є час для насолоджування красою.

Саме ця дата визначена як попередня на сайті корпорації Roshen, де наводиться графік роботи фонтану.

Нагадаємо, що фонтан ROSHEN називають витвором інженерного мистецтва. Шоу-програма фонтану - це зачаровуючий мікс танцю води, світла і лазерів, а її родзинка - відео-проекції цілих сюжетів.

За оцінками експертів фонтан ROSHEN входить до десятки кращих і видовищних фонтанів світу. Висота його центрального водного струменя досягає 70 м, розмір водного проекційного екрану - 16 м у висоту і 45 м у ширину, звукова потужність аудіосистеми - 3840 Вт.

Унікальність фонтану ROSHEN полягає в тому, що він використовує воду «живої» ріки, а закритої водойми. Саме тому він потребує «зимуючої технології», завдяки якій на зимовий період занурюється під кригу на дно Південного Бугу.

Олеся Рудницька

30 вересня, 2019