Конфлікт на кухні: у Тульчині студента підозрюють у вбивстві свого однокурсника

Новини Вінниці / Конфлікт на кухні: у Тульчині студента підозрюють у вбивстві свого однокурсника

На Вінниччині студент Тульчинського училища зарізав свого однокурсника. Ножове поранення 18-річний хлопець отримав в гуртожитку вишу під час конфлікту. Серце його перестало битися у місцевій лікарні під час надання медичної допомоги. На жаль лікарям не вдалося врятувати потерпілого.

На Вінниччині студента Тульчинського училища підозрюють у тому, що він зарізав свого однокурсника. Ножове поранення 18-річний хлопець отримав в гуртожитку вишу під час конфлікту. Серце його перестало битися у місцевій лікарні під час надання медичної допомоги. На жаль, лікарям не вдалося врятувати потерпілого.

За даними відділу комунікації ГУ НП у Вінницькій області, слідством встановлено, що  ввечері на кухні між 18-річними хлопцями виник словесний побутовий конфлікт. Пізніше один з них прийшов до другого у кімнату, щоб продовжити з’ясовувати стосунки. При цьому він взяв із собою ніж, яким під час сварки вдарив однокурсника.

Нині хлопець, який родом із Немирівського району, затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За такий злочин підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Саша Григоровська

7 березня, 2019