Комунальники Вінниці закликають автомобілістів не заважати і без потреби під час снігопаду не виїжджати

Новини Вінниці / Комунальники Вінниці закликають автомобілістів не заважати і без потреби під час снігопаду не виїжджати

Через снігопад з ранку 26 січня вінницькі комунальники розчищають вулиці та тротуари. Комунальні працівники задіяли свої сили в роботу з прибирання міста.

Як повідомляє Департамент комунального господарства та благоустрою міськради, вже на ранок магістральні дороги були розчищені, щоб громадський транспорт вчасно вийшов на лінії.

«А зараз випущені 12 спецавто, які прибиратимуть тротуари, щоб пішоходи могли без проблем пересуватися у справах», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє директор департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Юрій Семенюк, через те, що на вулиці температура сягає нуля градусів, можливе налипання снігу. Щоб уникнути цього, комунальники обробляють дороги та вулиці спецзасобами – протиожеледними матеріалами.

У свою чергу автомобілістів закликають без нагальної потреби не виїжджати на власному авто, а також — не залишати приватні авто на узбіччях, щоб не перешкоджати роботі комунальної техніки.

Нагадаємо, у Вінниці кажуть про дефіцит комунальників.

Новини Вінниці / Комунальники Вінниці закликають автомобілістів не заважати і без потреби під час снігопаду не виїжджати Новини Вінниці / Комунальники Вінниці закликають автомобілістів не заважати і без потреби під час снігопаду не виїжджати