Колишній сайт вінницького радіо пропонує еротичні розваги

Новини Вінниці / Колишній сайт вінницького радіо пропонує еротичні розваги

Інколи відомі ЗМІ змінюють «оболонку». Інколи адресу сайту. Наприклад, більшість пошукових ресурсів зазначає «стару» адресу сайту радіостанції «Місто над Бугом». Якщо перейти за вказаним там посиланням, то потрапляєш у світ еротичного масажу. На сторінці так і вказують, що салон з дівчатами є популярних через радіо…

Чи заробляє радіо «Місто над Бугом» на… еротичному масажі?

Інколи відомі ЗМІ змінюють «оболонку». Інколи адресу сайту. Наприклад, більшість пошукових ресурсів зазначає «стару» адресу сайту радіостанції «Місто над Бугом». Якщо перейти за вказаним там посиланням, то потрапляєш у світ еротичного масажу. На сторінці так і вказують, що салон з дівчатами "є популярним через радіо"…

Комунальне "радіо" з еротикою на головній сторінці

«Еротичний масаж став популярним у Вінниці завдяки радіо?» - такий заголовок читаєш, коли на одному із сайтів ну дуже-дуже швидко хочеш знайти місцеве радіо «Місто над Бугом». І, вуаля, – сюрприз, замість солідного офіційного сайту – «розслабон» з послугами: масаж у чотири руки, лесбійські ігри, прийом ванн з дівчатами, піп-шоу… Це не повний перелік послуг. Як пишуть на сайті, «по радио об их наличии никогда не скажут… Предоставляются спиртные напитки, игрушки, кальяны, афродизиаки в виде вкусных блюд и многое другое».

Тут не те що забуваєш, що ти хотів прочитати на сайті радіо, а починаєш відчувати себе студентом, який замість бібліотеки потрапив у публічний будинок, у якого очі випадають з орбіт. «Масажний» сайт, чесно кажучи, біднуватий на асортимент, пропонує лише кілька фото з дівчатами і, які, певно... що з Інтернету. Та цікаво, чи справді вінницьке радіо якось причетне до цього?

У вас еротика – а у нас ремонт

Керівник місцевого радіо «Місто над Бугом» Ігор Голуб пояснює, що їх сайт лише один і активний у такому форматі уже рік. Якщо на нього клікнути – то й справді він такий, а не з «масажем».

Жодного іншого двійника, за його словами, немає. (До цього періоду, рік тому, web-cite мав інший вигляд – Авт.) Щодо "старого" доменного імені, то наразі його використовує підприємець із Запоріжжя, а вінничани не мають жодного стосунку до цієї людини. "Новий" сайт працює. Просто наразі у приміщенні радіо інтенсивно відбувається ремонт, який впливає на роботу і технічну сторону теж.

«Ми хотіли оновити його, зробити ще активнішим, але останні кілька місяців ремонт впливає на роботу і техніки, тобто сайту, зокрема, - пояснює він. – Процесом відбору реклами відповідно займається рекламний редактор. Допускається усе, що не суперечить моральним нормам. Звичайно, з політикою ми намагаємось вести себе обережно, і допускається усе, що не суперечить нормам законодавства».

Якщо на радіо все так, як розказує його керівник, і з технічної сторони співробітники навіть не знають, що їх сайт інколи можна не знайти, точніше потрапити на сторінку «з послугами». Тоді залишаються два інших питання. Кому вигідне таке еротичне посилання на не зовсім медійний сайт, за яким потрапляєш не на сторінку радіо, а на цікаві послуги?.. Тобто, хто на цьому заробляє? Питання не до радіо. Новий власник лише використовує чужий імідж. До речі, це не єдиний подібний випадок у Вінниці. Відома обласна телерадіокомпанія теж змінила "адресу" в Інтернеті, а "старою" скористалися надавачі "полуничних" пропозицій.  

Інше питання – де ж знайти дівчат? (Може й собі спробувати розслабитись у чотири руки. Але для вибору там масажисток малувато, тільки троє – Авт.)

Справжнє радіо, точніше його редакція, знаходиться у Вінниці за адресою вул. Едельштейна, 8. У той час коли розважальний сайт пропонує завітати до ще цікавішого місця: вул. Соборна 8, тобто приміщення Укрпошти (відділення поштового зв’язку №50).

Кого питати? Куди дзвонити? Мабуть, доведеться писати «в лічку» або шукати підземні масажні офіси під будівлею пошти.

Замовимо на хату? «Чего нам мелочиться»?..

За одним із активних посилань на сайті «масажу» у статті… заходимо ще на один сайт – салон еротичного масажу «RL» (назву змінено – Авт.). Там уже вказані і ціни, і фоточки, і номер телефону, правда, київського. На цьому сайті точно і з деталями все розписано – як, що й до чого? З музикою, олією, аромо… і не тільки, хто як одітий (точніше не одягнений – Авт.) і якими частинами тіла той масаж робиться. Аж до результату: «після еротичного масажу клієнт відчуває сексуальне збудження, яке призводить до… найвищої точки задоволення». При цьому одним із пунктів-правил зазначено: «процедура масажу не розрахована на сексуальний контакт (салон не надає інтим-послуги)».

За годину задоволення клієнт заплатить від 850 грн. Дзвонимо і замовляємо двох дівчат з еротичним і класичним масажем ніби як для подружньої пари (для себе і для чоловіка, чого ж просто так тішитись, разом веселіше – Авт.) і пояснюємо, що не зможемо приїхати за адресою. Просимо, щоб дівчата до нас самі завітали. Після узгодження ціни у 1700 грн адміністратор приємним голосом нам пояснює, що це теж можливо, але нам прийдеться доплатити за таксі. Єдина невдачка – обслуговують лише місто Київ, і тільки 5-7 км від центру Києва.

Шкода, що ці «рекламні» гроші не побачить радіо «Місто над Бугом», завдяки якому еротичний масаж став таким популярним.

Від редакції. Використання іміджу двох вінницьких медіа для розвитку власного «еротичного» бізнесу можна вважати не зовсім етично. Є думка, що і згадування про те, що колишні доменні імена ЗМІ використовуються як сайти-посередники, через які пропонуються певні послуги на «основних» ресурсах, не є правильним. Але це факт. Від такого важко застрахуватися, тому не варто звинувачувати керівництво медіа у тому, що так сталося. До речі, найближчим часом NaПарижі планує продовжити «полуничну» тему, але під іншим кутом.   

Олександра Мруг

25 червня, 2018