Колишня вчителька української мови отримала титул "Міс Вінниця 2018" (ФОТО)

Новини Вінниці / Колишня вчителька української мови отримала титул "Міс Вінниця 2018" (ФОТО)

89-63-90 - такі параметра має переможниця конкурсу краси "Міс Вінниця-2018" Аліна Бабій. Дівчині 24 роки, вона одна із найстарших учасниць цьогорічного конкурсу. Обирали найвродливішу вінничанку серед 16 дівчат у театрі імені Садовського 4 березня майже дві години. За доброю традицією, а конкурс "Міс Вінниця" проходив вже 21 раз, спочатку красуні виходили на сцену у шубах. Щоправда, хутра було і вдосталь у залі. Чи то через холод у приміщенні, чи то з інших причин, вінницькі дами та молоді дівчати вирішили не роздягатися.

89-63-90 - такі параметра має переможниця конкурсу краси "Міс Вінниця-2018" Аліна Бабій. Дівчині 24 роки, вона одна із найстарших учасниць цьогорічного конкурсу.

Обирали найвродливішу вінничанку серед 16 дівчат у театрі імені Садовського 4 березня майже дві години. За доброю традицією конкурсу "Міс Вінниця", а він проходив вже 21 раз, спочатку красуні виходили на сцену у шубах. Щоправда, хутра було і вдосталь у залі. Чи то через холод у приміщенні, чи то з інших причин, вінницькі дами та молоді дівчати вирішили не роздягатися.

 

Згодом дівчата відповідали на запитання ведучих, якими вже не перший рік є відомий комік та частий гість "ВІННИЦІАнського фестивалю" Євген Чепурняк і одна з минулих переможниць конкурсу “Міс Вінниця” Ольга Дудник. Чи то кмітливі конкурсантки цьогоріч були, чи запитання знали наперед, але у залі глядачі обговорювали, що відповіді були заздалегідь підготовлені.

На один вечір 16 вінницьких красунь, які змагалися за корону "Міс Вінниці", стали черлідерками. Дівчата з’явилися на сцені у спортивних костюмах: коротких білих спідницях і топах, помпони позичили у вінницької команди з американського футболу “Vinnytsia Wolves”. Конкурсантки порадували публіку запальним танцем.

Довелося красуням виходити на сцену цього вечора і босими. Адже під час дефіле одягу в стилі "хіпі" від вінницької дезайнерки дівчата перетворилися майже на справжніх лісових мавок.

Був традиційний "гарячий" вихід у купальниках, які дістануться у подарунок дівчатам.

А також дефілювали у вечірніх сукнях.

Головну інтригу конкурсу, хто носитиме звання "Міс Вінниця-2018", розкрили після нагородження дівчат титулами від спонсорів модного заходу. Ну і врешті корона знайшла свою володарку, керівник проекту оголосив переможницю конкурсу, якою стала Аліна Бабій з Калинівки. Вона перемогла і у номінації “Міс глядацьких симпатій”. Нині дівчина працює журналісткою на місцевому телеканалі. До цього була два роки вчителькою української мови та літератури.

"Взагалі на перемогу не розраховувала, для мене було важливіше взяти участь. Захотілися гострих емоцій і тут їх отримала сповна. Це мій перший конкурс краси, і вже точно не останній - далі "Міс Україна".  Але я твердо можу сказати, що продовжувати діяльність у сфері краси не збираюся", - каже Аліна Бабій.

Попри струнку фігуру нова "Міс Вінниці" зізнається, що дієтами себе не виснажувала ніколи, й більше до спортивного залу не ходить.

" Було важко під час підготовки до конкурсу, адже до цього жодного дня не займалася хореографією, а всі рухи ми робили в такт. Але пристосовувалася до атмосфери. На конкурсі "Міс Вінниця" в мене міцної дружби ні з ким із конкурсанток не з'явилося. Для мене був не важким сам кастинг, а період підготовки, адже дійсно є дівчата, які намагалися збити тебе із пантелику, поставити підніжку. Тому моя порада тих майбутнім учасницям - не звертати на це уваги і йти до цілі з високо піднятою головою", - зазначила дівчина.

Крім корони та інших цінних подарунків Аліна Бабій отримала путівку на двох до Італії. Каже, що поїде туди із мамою. До речі, батьки підтримували доньку у залі.

Розважали глядачів вінницькі артисти. Зірковим гостем свята краси став гурт Pianoбой.

 

 

 

Саша Григоровська

5 березня, 2018