Коли у Вінницю завітає «Время и Стекло»?

Новини Вінниці / Коли у Вінницю завітає «Время и Стекло»?

Цей популярний гурт, і не лише в нашій країні, яскраві кліпи якого переглянули багато шанувальників сучасної музики, має завітати з концертом у Вінницю.

Цей популярний гурт, і не лише в нашій країні, яскраві кліпи якого переглянули дуже багато шанувальників сучасної музики, має завітати з концертом у Вінницю. 

Як відомо, усього за кілька років «Время и Стекло», учасниками якого є Позитив (Олексій Завгородній) і чарівна Надя Дорофєєва, став флагманом молодіжної поп-культури, їх композиції, зокрема «Ім'я 505», «Пісня 404» та інші, швидко набули популярності й піднімалися на найвищі сходинки різних хіт-парадів.

Планується, що «Время и Стекло» виступатиме у Вінниці 13 березня. Концерт має відбутися у Будинку офіцерів. Анонс щодо виступу в нашому місті Позитива і Н. Дорофєєвої оприлюднений на сайті moemisto.

Мабуть, не усі вінницькі фани цього гурту, а це здебільшого діти й молодь, не зважаючи на бажання, зможуть наживо почути улюблені хіти, оскільки вартість квитків на концерт – від 500 до 750 грн.

Юрій Ярмощук

27 грудня, 2018