Коли у кінотеатрах Вінниці покажуть «20 днів у Маріуполі»?

Новини Вінниці / Коли у кінотеатрах Вінниці покажуть «20 днів у Маріуполі»?

Український документальний фільм «20 днів у Маріуполі», який отримав престижну нагороду Оскар, повертається на великі екрани у кінотеатрах по всій країні, включаючи Вінницю. 

Згідно з повідомленням кінодистриб'ютора "Артхаус Трафік", з 14 березня фільм буде доступний для перегляду у більшості областей України. Також з 21 березня його можна буде переглянути на онлайн платформі Takflix.

«20 днів у Маріуполі» - це не просто фільм, це реальні історії людей, їхні емоції, думки та почуття, які відображають українську реальність під час війни, що триває вже понад два роки. Ця робота розглядається як найкасовіший документальний фільм українського прокату, і загальні збори в Україні перевищили два мільйони гривень.

Для вінничан та гостей міста фільм буде доступний в кінотеатрі «Сinema Сiti», який розташований у ТРЦ «Мегамол». Перегляд запланований на 14 березня, а афішу можна знайти на сайті кінотеатру.

Варто відзначити, що «20 днів у Маріуполі» вразив глядачів своєю правдивістю та емоційністю, привертаючи увагу до важливих тем та проблем, які стикаються українські громадяни в умовах війни.

Тож всі охочі матимуть можливість пережити ці емоції разом з героями фільму, подивившись його на великому екрані кінотеатру.