Кіровоградська область опинилась під масованим ракетним ударом: повітряні цілі було знищено у небі над двома районами, але є наслідки

Новини Вінниці / Кіровоградська область опинилась під масованим ракетним ударом: повітряні цілі було знищено у небі над двома районами, але є наслідки

Протягом останніх діб росіяни постійно завдають ударів по Кіровоградській області. Сьогодні, 22 грудня, ранком вчергове регіон атаковано ракетами. У Кропивницькому пролунали вибухи. Повідомляється про збиття ракет одразу у двох районах області.

Вибухи пролунали після 10:20. Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку та закликали жителів Кропивницького перебувати в укриття. Пізніше в обласному центрі пролунали повторні вибухи.

«Відпрацювали захисники неба. Цілі над Кропивницьким та Олександрійським районом знищені. Уламками пошкодило дахи будинків, паркани, авто. Інформація про постраждалих наразі відсутня», - зазначив начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

Тип ракет уточнюється.

Як повідомляє телеграм-канал «Кримський вітер», посилаючись на власні джерела, з районів Джанкою та Красноперекопська, що в окупованому Криму, ракети були збиті у кіровоградській області. Пишуть про 6 балістичних ракет, зокрема два С-400.   

Нагадаємо, вчора противник наніс удар керованою авіаційною ракетою Х-59 в напрямку Кропивницького. Ракету знищено силами протиповітряної оборони.

Олег Верлан

23 грудня, 2023