Кілька років тривало розслідування низки злочинів, вчинених вінничанином. Суд оголосив вирок

Новини Вінниці / Кілька років тривало розслідування низки злочинів, вчинених вінничанином. Суд оголосив вирок

Наприкінці червня 2016 року поліція упіймала жителя Вінниці, який ніс амфетамін, опій ацетильований та маківки. Порушивши кримінальне провадження, слідчі почали розслідування, у ході якого з'ясувалося, що цей раніше судимий містянин не лише незаконно зберігав наркотики. Виявилося, що у Вінниці він поцупив авто, скоїв грабіж й кілька крадіжок.

Наприкінці червня 2016 року поліція упіймала жителя Вінниці, який ніс амфетамін, опій ацетильований та маківки. Порушивши кримінальне провадження, слідчі почали розслідування, у ході якого з'ясувалося, що цей раніше судимий містянин не лише незаконно зберігав наркотики. Виявилося, що у Вінниці протягом трьох місяців він поцупив автомобіль, вчинив грабіж й кілька крадіжок.

Нещодавно йому оголосили вирок. Не один рік він проведе за гратами. Крім того, у нього конфіскують майно.

«Вінницький міський суд визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст. 185 (крадіжка), ч.3 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 7 років з конфіскацією майна», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини. 

Нещодавно NaПарижі повідомляв подробиці гучного затримання поліцейських на хабарі у Вінниці.
 

Юрій Ярмощук

22 січня, 2019