Хто з вінничан балотується до парламенту за списком «Громадянської позиції» Гриценка

Новини Вінниці / Хто з вінничан балотується до парламенту за списком «Громадянської позиції» Гриценка

Центральна виборча комісія зареєструвала перший виборчий список кандидатів у депутати. Першими подали документи до ЦВК, а відтак і зареєструвались кандидати від політичної партії «Громадянська позиція». Загалом у її списку 164 кандидати на чолі з лідером партії Анатолієм Гриценком.Четвертим у списку балотується знаний на Вінниччині політик – екс-нардеп від 13-го округу Микола Катеринчук. Включено у виборчий список ще дев’ятеро вінничан.

Центральна виборча комісія зареєструвала перший виборчий список кандидатів у депутати. Першими подали документи до ЦВК, а відтак і зареєструвались, кандидати від політичної партії «Громадянська позиція». Загалом у її списку 164 кандидати на чолі з лідером партії Анатолієм Гриценком. Четвертим у списку балотується знаний на Вінниччині політик – екс-нардеп від 13-го округу Микола Катеринчук. Включено у виборчий список ще дев’ятеро вінничан.     

Зокрема, лідер обласної «Громадянської позиції» Сергій Гайструк – на 18 місці, на 46-й позиції – вінничанин Віктор Гуменчук, інженер з експлуатації АЗС, ТОВ "АЗЕС". 65-е місце дісталось отаману Вінницького козацького полку імені Богуна Володимиру Воловодюку. На сайті ЦВК значить, що він - підприємець, член політичної партії "Громадянська позиція". Ще недавно політик очолював місцевий осередок партії "Народний контроль".

Тимчасово непрацюючий вінничанин В’ячеслав Борщ – на 77-й позиції у списку «Громадянської позиції». На 98 місці - Едуард Ткаченко, регіональний директор компанії "Партнер" – відомої мережі ломбардів.

Безпартійний оператор кур’єрської служби доставки "ІнТайм" із Хмільника Володимир Руденко отримав 105 місце у списку партії Гриценка. На 113 місці - Валентина Магельницька, фінансовий директор ТОВ "Родинний маєток".

137 позиція дісталась підприємцю із Гайсина Костянтину Мельниченку.  Громадський активіст та менеджер зі збуту ТОВ "ВП "Маріо" Валерій Сікоренко із Бруслинова Літинського району – на 146 місці.  

І зовсім мало шансів потрапити до парламенту у Михайла Бабенчука із села Носківці Жмеринського району – він на 147 місці у партійному списку.

Сергій Маламура

18 червня, 2019