Хто вони, політики Вінниччини, які народилися у Рік Свині?

Новини Вінниці / Хто вони, політики Вінниччини, які народилися у Рік Свині?

NaПарижі вирішив дізнатися, хто з політиків Вінниччини, а також депутатів обласної та Вінницької міської рад народився у рік Свині.

Кожен рік за східним гороскопом має свого покровителя. Новий 2019-й рік буде проходити під заступництвом Жовтої Свині.

Свинка або Кабан - символ мужності і благородства, того, що сприяє досягненню успіху в усіх сферах. Астрологи вважають, що в 2019 році нас чекає хвиля babyboom-а, і поповнення варто чекати багатьом сім'ям. Причому, як тим, хто давно хоче дитини, так і тим, для кого звістка про вагітність стане повною несподіванкою.

Як запевняє гороскоп, люди, народжені в рік свині — природжені лицарі. Вони галантні, послужливі, ввічливі, педантичні. "Свиня" не обманює, їй можна довіряти. "Свиня", як ніхто інший, вміє цінувати дружбу. Вона ніколи не зрадить свого друга, буде намагатися допомагати йому в усьому. Разом з цим, "свиня" по натурі дуже довірлива людина, її легко образити, вона наївна і беззахисна, як дитина.

"Свиня" миролюбна, з боку може здатися, що вона дуже простодушна і слабка характером, але це лише видимість. У "свині" сильний, витриманий, стабільний характер.

NaПарижі вирішив дізнатися, хто з політиків Вінниччини, а також депутатів обласної та Вінницької міської рад, народився у Рік Свині.

Олійник Анатолій Дмитрович - голова Вінницької обласної ради. Він народився у рік Земної свині 14 серпня 1959, у с. Вила, Вінницька область.

                               

У рік Металевої Свині, а саме 17 жовтня 1971 р., народився заступник голови Вінницької обласної ради Ігор Хміль. Його мала Батьківщина - с. Ольгопіль, Чечельницького району.

                               

Серед депутатів Вінницької облради у рік Свині народилися:

Бень Віталій в облраді представляє БПП. Народився 12 червня 1971, у рік  Металевої Свині.

                                 

Васильчук Олександр від «УКРОПу». Обранець народився 6 травня 1983 у рік Водяної Свині.

                                 

Лановик Сергій - депутат, який представляє Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Він народився у рік  Земляної Свині  5 червня 1959 року.

                               

Лещенко Ігор із БПП народився 07 жовтня 1971 року, коли господарювала Металева Свиня.

                              

У рік Земної Свині народився, 7 січня  1959 р  -  депутат від «Батьківщини» Михайло Повшедний.

                             

Також народився у рік Земної Свині і депутат облради Семенюк Юрій (04.11.1959). Він був обраний за списком Радикальної партії Олега Ляшка, але до фракції в облраді не входить.

                             

Серед депутатського корпусу Вінницької міської ради також є представники, які за східним календарем народилися у рік Кабанчика.

Одразу дві представниці Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» народилися у рік Свині. Зокрема депутат Людмила  Ваколюк, яка народилася 14 жовтня 1971 року в місті Вінниця, коли був рік  Металевої Свині.

                              

І одіозна Ганна Давиденко. Остання народилася 24 травня 1983 року, коли за східним календарем господарювала Водяна Свиня.

                             

Колісник Олександр -  депутат міськради, який представляє «Самопоміч», народився 19 жовтня 1983 року у рік Водяної Свині.

                                                       

Цьогож року, 11 березня народився безпартійний Чернега Олександр. З 01.12.2016 року він призначений директором департаменту архітектурно-будівельного контролю міської ради.