Хто отримав «Крилату Ніку» у молодіжному центрі «Квадрат»?

Новини Вінниці / Хто отримав «Крилату Ніку» у молодіжному центрі «Квадрат»?

«Крилата Ніка» – це символічна статуетка, яку за підсумками року вручають колективу одного з осередків ПФ Вінниччини. Цього разу її отримало Хмільницьке об’єднане управління ПФУ у Вінницькій області. А перед врученням відзнак на своїй підсумковій колегії працівники Пенсійного фонду обговорили результати роботи у минулому році. Між іншим, ця колегія відбувалася у приміщенні Вінницького молодіжного центру «Квадрат».

«Крилата Ніка» – це перехідна символічна статуетка, яку за підсумками року вручають колективу одного з осередків ПФ Вінниччини. Цього разу її отримало Хмільницьке об’єднане управління ПФУ  у Вінницькій області.

А перед врученням відзнак на своїй підсумковій колегії працівники Пенсійного фонду обговорили результати роботи у минулому році. Між іншим, ця колегія відбувалася у приміщенні Вінницького молодіжного центру «Квадрат».

Зазвичай, на таких заходах лунає чимало цифр. Так було й цього разу. Очільниця ГУ ПФУ України у Вінницькій області Олена Корчака, зокрема, зауважила: головний результат, що майже 472 тисячі пенсіонерів, які мешкають в області, вчасно отримували пенсії.

«На пенсійні та інші заплановані витрати спрямовано 12183,4 млн грн, що на 1723,2 млн грн або на 16,5% більше минулого року», – зазначила О. Корчака.

Також на колегії йшлося про те, що з початку проведення АТО пенсії у зв’язку з втратою годувальника призначено 249 членам сімей військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної прикордонної служби та Служби безпеки України за 142 загиблих в зоні АТО. Середній розмір пенсії складає 3550,89 грн. на кожного утриманця. По інвалідності зазначеній категорії осіб призначено 379 особам, середній розмір пенсії яких складає 5347,33 грн.

Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.


 

Юрій Ярмощук

28 січня, 2019