Хто очолить Вінницький обласний художній музей?

Новини Вінниці / Хто очолить Вінницький обласний художній музей?

Стало відомо, хто ймовірно очолюватиме цю культурну установу. Учора конкурсна комісія облради визначилася з кандидатурою директора музею. Це відбулося шляхом голосування, чому передували виступи двох претендентів на цю посаду – Ірини Левицької та Руслана Паламаровського. До речі, останній з червня 2017 року є в. о. директора згаданого музею. «Члени комісії проголосували за кандидатів на посаду директора Вінницького обласного художнього музею із застосуванням бюлетенів у кабіні для таємного голосування. Семи голосами з дев’яти визначено переможцем конкурсу Руслана Паламаровського», – зазначається на сайті Вінницької облради. Директором музею без приставки «в.о.» він стане після того, як його кандидатура буде затверджена на пленарному засіданні Вінницької облради. У музеї він пропонує створити реставраційну майстерню, запровадити різноманітні пізнавальні та розважальні проекти для дітей. Крім того, дбатиме про те, щоб більше туристів відвідували заклад тощо.

Стало відомо, хто ймовірно очолюватиме цю культурну установу. Учора конкурсна комісія облради визначилася з кандидатурою директора музею. Це відбулося шляхом голосування, чому передували виступи двох претендентів на цю посаду – Ірини Левицької та Руслана Паламаровського. До речі, останній з червня 2017 року є в. о. директора згаданого музею. 

«Члени комісії проголосували за кандидатів на посаду директора Вінницького обласного художнього музею із застосуванням бюлетенів у кабіні для таємного голосування. Семи голосами з дев’яти визначено переможцем конкурсу Руслана Паламаровського», – зазначається на сайті Вінницької облради.

Директором музею без приставки «в.о.» він стане після того, як його кандидатура буде затверджена на пленарному засіданні Вінницької облради.

У музеї він пропонує створити реставраційну майстерню, реалізовувати нові пізнавальні та розважальні проекти для дітей. Крім того, дбатиме про те, щоб більше туристів відвідували заклад тощо.


 

Юрій Ярмощук

8 лютого, 2019