Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)

25 травня у Махнівці Козятинського району на Вінниччині знайшли вбитою 79-річну пенсіонерку. Правоохоронці того ж дня встановили підозрюваного у вбивстві, але затримати його вдалося тільки 31 травня на залізничному вокзалі у Вінниці.

25 травня у Махнівці Козятинського району на Вінниччині знайшли вбитою 79-річну пенсіонерку. Правоохоронці того ж дня встановили підозрюваного у вбивстві, але затримати його вдалося тільки 31 травня на залізничному вокзалі у Вінниці.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області,тіло жінки з ознаками насильницької смерті знайшла її племінниця. На тілі потерпілої судово-медичний експерт виявив переломи ребер, травму голови, сліди удушення, численні садна та гематоми. У злочині поліцейські запідозрили неодноразово судимого за крадіжки, грабежі та погрози вбивством 37-річного жителя Козятина.  

За словами т.в.о начальника управління карного розшуку Володимира Плотиці, орієнтування про розшук зловмисника були надані оперативним підрозділам усіх районів та сусідніх областей, патрульним та засобам масової інформації.

Коли зловмисника затримали на залізничному вокзалі у Вінниці, він  спочатку чоловік заперечував свою причетність до злочину та назвався чужим ім’ям - надав ксерокопію паспорта, яка, як з’ясувалось, належала його братові. Зрештою, заплутавшись у показах, затриманий, зізнався у вбивстві пенсіонерки та надав покази слідчим.

За його словами, ввечері 24 травня, коли літньої господарки ще не було вдома, він проник у її будинок, щоб викрасти гроші. Поки він шукав схованку з заощадженнями, додому повернулась господарка. Він почав бити пенсіонерку, щоб вона віддала йому гроші.   

Наразі підозрюваний затриманий у процесуальному порядку. Йому загрожує до 15 років ув’язнення.

Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / Ховався за паспортом брата: у Вінниці затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки (ФОТО, ВІДЕО)