Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів

Новини Вінниці / Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів

Гвардійці оперативного полку імені Івана Богуна, який базується у Калинівці, що на Вінниччинв організували своєрідний день донора.Під час акції більше 60 військовослужбовців, як жінки так і чоловіки, військової частини 3028 Західного оперативного об’єднання Національної гвардії України добровільно здали майже 27 літрів крові для потреб лікарень області. Про це повідомляє Калинівський полк на сторінці у Facebook.

Гвардійці оперативного полку імені Івана Богуна, який базується у Калинівці, що на Вінниччинв організували своєрідний день донора. Під час акції більше 60 військовослужбовців, як жінки, так і чоловіки, військової частини 3028 Західного оперативного об’єднання Національної гвардії України добровільно здали майже 27 літрів крові для потреб лікарень області. Про це повідомляє Калинівський полк на сторінці у Facebook.

«Здача крові, в першу чергу - це допомога людям, які цього потребують. В деяких лікарнях певних груп крові просто не вистачає. З іншого боку - це корисно для здоров’я, а саме профілактика серцево-судинних захворювань, імунної системи, порушень травлення, роботи печінки і підшлункової залози», – зазначив начальник медичної служби військової частини майор медичної служби Микола Рябоконь.

Вся зібрана кров пройде ретельну перевірку в лабораторії центру, буде відповідним чином оброблена та використана для потреб тих, хто зараз лікується в медичних закладах Вінницької області.

Новини Вінниці / Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів Новини Вінниці / Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів Новини Вінниці / Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів Новини Вінниці / Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів Новини Вінниці / Калинівські нацгвардійці поповнили обласний банк крові майже на 30 літрів