Іноземець організував на Вінниччині бордель, який відвідували далекобійники з Туреччини та Болгарії (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Іноземець організував на Вінниччині бордель, який відвідували далекобійники з Туреччини та Болгарії (ВІДЕО)

Будинок розпусти викрили у Літинському районі. Організував його ніби 65-річний громадянин Туреччини. Для цього він орендував невеликий мотель. Працювали там навіть неповнолітні. Жриці кохання надавали послуги водіям-далекобійникам з Туреччини та Болгарії. Утім, більшу частину грошей, які ті сплачували, організатор забирав собі.

Будинок розпусти викрили у Літинському районі. Організував його ніби 65-річний громадянин Туреччини. Для цього він орендував невеликий мотель. Працювали там навіть неповнолітні. 

Жриці кохання надавали послуги водіям-далекобійникам з Туреччини та Болгарії. Утім, більшу частину грошей, які ті сплачували, організатор забирав собі. У поліції повідомили, що йдеться про 1,5 – 2 тисячі гривень. Працівниці ж отримували лише по 200 – 300 гривень. Тих з них, хто не хотів працювати, цей іноземець шантажував – казав, що оприлюднить відеозаписи з їхніх «робочих» місць.

Підозрюваного в організації цього підпільного закладу затримали позавчора під час спецоперації, до якої долучили бійців КОРДу.

«Документування злочинної діяльності іноземця  тривало оперативниками та слідчими-детективами декілька місяців в рамках відкритого провадження за ч.3. ст.303 ККУ (сутенерство). За таке правопорушення зловмиснику загрожує до десяти років з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про оголошення правопорушнику підозри та обрання міри запобіжного заходу», – повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини.

Юрій Ярмощук

4 грудня, 2018