І знову будуть танці. У Павлівці, яка найбільше постраждала від вибухів на військовому арсеналі, відкрили відремонтований клуб

Новини Вінниці / І знову будуть танці. У Павлівці, яка найбільше постраждала від вибухів на військовому арсеналі, відкрили відремонтований клуб

В селі Павлівка, яка восени найбільше постраждало від вибухів на військовому арсеналі під Калинівкою, вчора, 7 березня, відкрили після капітального ремонту та відновлення сільський будинок культури.

В селі Павлівка, яка восени найбільше постраждало від вибухів на військовому арсеналі під Калинівкою, вчора, 7 березня, після капітального ремонту та відновлення відкрили сільський будинок культури.

Святкували відкриття клубу урочисто з піснями, короваєм та офіційними вітаннями обласних і місцевих посадовців. До речі, ремонтували клуб гуртом. До робіт долучилися працівники соціальних закладів села та будівельники інших організацій.

За 450 тис.грн з районного бюджету, кошти від спонсорів та благодійників було проведено ремонт та закуплено предмети інтер’єру, меблі в глядацьку залу, гримерну та облаштовано інші приміщення. Крім того, вирішили незабаром зробити перекриття даху місцевої школи, яка теж добряче постраждала під вересневих взривів на арсеналі, та збудувати стадіон зі штучним покриттям.

За інформацією Вінницької ОДА

Саша Григоровська

8 березня, 2018