Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуються

Новини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуються

Сьогодні, 16 листопада, прем'єр-міністр Володимир Гройсман перебуваючи у Вінниці, відмітив, що Україна вперше за сім років забезпечена вакциною, яка передбачена Національним календарем профілактичних щеплень.

Сьогодні, 16 листопада, прем'єр-міністр Володимир Гройсман перебуваючи у Вінниці, відмітив, що Україна вперше за сім років забезпечена вакцинами, які передбачені Національним календарем профілактичних щеплень.

«Вперше за сім років зусиллями Міністерства охорони здоров’я, урядової команди забезпечено всі вакцини, які передбачені національним календарем щеплень. Але люди цим не користуються. І коли ми чуємо, що виникають епідемії, летальні випадки від того, що люди є не вакцинованими, це покладає на нас велику відповідальність. Питання вакцинацій має бути приорітетом. Нам потрібно захистити українців», - зазначив глава Уряду.

За його словами, антивакцинальна кампанія, яка була активна раніше, спрямована проти українців.

«В 2010 році вже не було вакцини, натомість були кампанії проти вакцинації – це кампанії проти українців, щоб ми були вразливі до епідемій», - сказав Володимир Гройсман.

 

 

Новини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуютьсяНовини Вінниці / Гройсман у Вінниці: Україна забезпечена вакциною, однак люди не активно вакцинуються
Саша Григоровська

16 листопада, 2018