Граючий президент вінницької «Ниви» Артур Загорулько увійшов до престижного клубу Яноша Габовди

Новини Вінниці / Граючий президент вінницької «Ниви» Артур Загорулько увійшов до престижного клубу Яноша Габовди

Артур Загорулько – автор чотирьох забитих голів в одному матчі за «Ниву». Він – лише четвертий футболіст за історію команди, кому вдавався «покер».

Як повідомляє клубна пресслужба, у 1966 році вперше в історії вінницького футбольного клубу майстрів одразу чотири м’ячі в одному матчі забив Янош Габовда. Його іменем назвали престижний клуб вінницьких футболістів, які оформлювали гольовий покер в одному матчі.

Двічі це зробив відомий нивівський голеадор Сергій Шевченко (1982 і 1985 роки). Ще одним рекордсменом став Дмитро Козьбан (2009 рік). Четвертим у історії став Артур Загорулько.

Нагадаємо, у нещодавньому виїзному матчі 6-го туру проти миколаївського «Васту» (1:4) граючий президент «Ниви» зміг забити чотири голи у матчі.

Після гри із ФК «Тростянець» 17 вересня, Артур Загорулько отримав приз від вболівальницької спільноти за входження до престижного клубу Яноша Габовди. Його вручив автор фундаментальних книг з історії вінницького футболу Леонід Загоруйко.

Граючий президент ФК «Нива» подякував вболівальникам за підтримку і почесний приз. На запитання щодо можливості п’яти забитих голів в одному поєдинку запропонував не заглядати вперед. Він також наголосив, що сьогодні після останніх результатів колектив перебуває у непростому психологічному стані, але цей шлях обов’язково буде пройдено.

Макс Мельник

18 вересня, 2023