Головна ялинка Вінниці ввійшла до трійки найгарніших в Україні

Новини Вінниці / Головна ялинка Вінниці ввійшла до трійки найгарніших в Україні

Головна ялинка Вінниці другий рік поспіль змагалася за звання найкращої в Україні. Цього разу на всеукраїнському конкурсі «Міс ялинка України – 2018» , який організував «Укрінформ», вінницьке новорічне дерево посіло третє місце серед 20.

Головна ялинка Вінниці другий рік поспіль змагалася за звання найкращої в Україні. Цього разу на всеукраїнському конкурсі «Міс ялинка України – 2018» , який організував «Укрінформ», вінницьке новорічне дерево посіло третє місце серед 20. Результати онлайн-голосування агентство опублікувало сьогодні, 2 січня.

«Найгарнішою ялинкою України у 2018 році стала 21-метрова зелена красуня з Кременчука, яка увінчує ангел, а не радянська зірка. Вона набрала 39% голосів. Друге місце посіла красуня з Полтави. У неї 31% голосів. І почесне третє місце - у ялинки з Вінниці (10%)», - повідомляє Укрінформ.

Нагадаємо, за звання найкращої також змагалися зелені красуні Києва, Харкова, Одеси, Львова, Маріуполя, Чернівців, Івано-Франківська, Луцька, Херсона, Тернополя, Запоріжжя, Кременчука, Ужгорода, Полтави, Дніпра, Ірпіня, Олександрії, Черкас та Миколаєва.